Sivu 1/1

E: portugalinvesikoira narttu

Lähetetty: Pe Maalis 22, 2013 9:35 pm
Kirjoittaja Yatsu
u. Águamona Cyclohexane C6H12
Hexa kaipailisi morsmaikkusta! Pentue tulisi Bendigon nimen alle. Ennen pentuetta Hexa yritetään kisata tokovalioksi ja jos spanielikokeita järjestetään niin soveltuvuuskoe yritetään suorittaa. Näyttelyissä käydään myös pentujen jälkeenkin, mutta niitä kun ei kovin paljoa järjestetä.

Nartulle on muutama toivomus:
- mielellään evm-sukuinen mutta tämä ei välttämätöntä
- edes kerran näyttelyissä käynyt (vähintään laatuarvosanalla EH)
- jossain käyttölajissa valio tai lähes valio.

Re: E: portugalinvesikoira narttu

Lähetetty: La Maalis 23, 2013 9:25 am
Kirjoittaja Kurris
Mulla ois Loiske. Kisaisin sen vielä hausta valioksi ennen pentuja (puuttuu VOI1)
Loiske on jäänyt vanhoille sivuille joten oon tässä mietiskellyt hänen kohtaloaan kun en jaksa uusia sivuja tehdä enään joten pennut ois enemmän kuin hyvät. Loiskeella on veli jolle tulee pieni pentue joskus mutta muuten täysin evm sukuinen likka.

Anteeksi huono esittely mutta kyllä sivut kertoo olennaisen.

Re: E: portugalinvesikoira narttu

Lähetetty: La Maalis 23, 2013 5:44 pm
Kirjoittaja Yatsu
^ Oi jes, hienoa! Ja toiveet täysin täyttävä. Kiitos kun saan häntä käyttää! Mulla tosiaan kanssa kestää vielä hetkinen Hexaa kisauttaessa, joten Loiskeellakaan ei ole kiirusta. :) Mä ilmottelen sulle sitten kun Hexa on valmis ja ennen pentuetopicin luomista :D

Re: E: portugalinvesikoira narttu

Lähetetty: La Maalis 23, 2013 11:08 pm
Kirjoittaja Peppi
Parempi myöhään kun ei milloinkaan, vaikka nyt oletkin jo tainnut Loisketta päättää käyttää...

Mulla olisi myös tarjota portugeesityttönen Rosa, virallisemmin Boleronan Casino Royale. Rosa on valioitunut tokosta ja agista ja ennen pentuetta tulisin kisaamaan sen vielä käyttövalioksi (2x VOI1 puuttuu). Lisäksi siinä sivussa pentuetta odotellessa kierrettäis vielä näyttelyitä ja mahdollisesti kisattaisiin vielä vähän pekossa tai vepessä.

Sukua Rosalta virtuaalimaailmasta löytyy isä ja kaksi sisarusta, joiden jalostuskäytöstä en tiedä: Diesel & Dimma. Rosalla ei tämän pentueen lisäksi teetettäisi muita pentuja.

Jos Rosaa haluat käyttää niin täytyy kysyä vielä Janniinalta, mutta ajattelin nyt vielä tarjota tällaisenkin mahdollisuuden :)

Re: E: portugalinvesikoira narttu

Lähetetty: La Maalis 23, 2013 11:29 pm
Kirjoittaja Yatsu
Hmm, tosi kiva narttu sullakin. No mikseipä Hexaa voisi kahta kertaa käyttää (tämähän on upea uros :mrgreen: :mrgreen: ), jos pentuekoko pidetään melko pienenä molemmissa. :) Mä palaan sitten asiaan kun Hexa on valmiimpi, teetätän eka Loiskeen kanssa pennut ja sitten jos suosio on suurikin niin sitten myös Rosalla, jos sulle ja Janniinalle sitten vain käy. Pikku surffaajia kaivataan kyllä lisää!

Re: E: portugalinvesikoira narttu

Lähetetty: To Touko 23, 2013 9:37 am
Kirjoittaja Kurris
Loiske on nyt vFIN KVA ;)

Peppi! Mulla on sijoituksessa Loiskeen veli Aalto että jos tahtoisit antaa narttuasi mulle käyttöön niin voisin sitä Aallolle käyttää :)

Re: E: portugalinvesikoira narttu

Lähetetty: To Heinä 18, 2013 4:49 pm
Kirjoittaja Yatsu
^ Kiitos! Mä alan tehdä pentuetopiccia. :)