Sivu 1/1

E. bordercollienarttu

Lähetetty: Ti Kesä 18, 2013 9:46 pm
Kirjoittaja Elly
Omat nartut ei ihan hotsittanut(paitsi yksi, mutta kestäis ikuisuus ennen kuin se olisi valmis).. Etsin siis Ripille, Akbra But You Look Amazing tyttökaveria. Rippi on black bi, ihan mukavasti kisannut (BH TK4 vTVA RH-E RH-F A VK1 EK1 IPO1 vAVA) Ennen pentuetta Rippi kisattaisiin vielä ainakin paimennusvalioksi. Sukua Ripiltä löytyy ihan mukavasti, narttu ei saa olla evm sukuinen tai yksipolvinen, mieluiten joku mehevä vanha suku :D Oikeastaan muita erityisvaatimuksia nartulla ei ole, jotakin kisautusta olisi hyvä olla. Sukupuu ei tietenkään saa olla samannäköinen!

Ripin pentue tulisi todennäköisesti syntymään loppukesästä, ehkä jopa vähän aikaisemmin. Jos vapaaehtoisia ei ilmesty, niin varmaan odottelen oman narttuni valmistumista, mutta mieluiten käyttäisin jotakin muuta koirulia.

// Pentue syntyy Barylon'sin nimiin :)

Re: E. bordercollienarttu

Lähetetty: Su Kesä 23, 2013 10:49 pm
Kirjoittaja Elly
Joku?? Ei suvun nyt mikään extra wanha tarvi olla, jos se on syynä ;)

Re: E. bordercollienarttu

Lähetetty: Su Kesä 23, 2013 10:59 pm
Kirjoittaja Kendra
Flipin saa jos vaan kelpaa. Voin heittää sille jotkut nätit käyttökuvat.

Re: E. bordercollienarttu

Lähetetty: Ma Kesä 24, 2013 3:36 pm
Kirjoittaja Elly
Flip kelpaa mainiosti! :) Jos jotkut kuvat sille saisit niin se on aina parempi :D Väsäilen pentuetopan lähiaikoina. Tahdotko pennun ja onko Flipillä vielä joitakin tavoitteita joita tahdot? Rippi tosiaan kisataan vielä paikkuvalioksi.