T: belgianpaimenkoira tervuerenuros

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Viesti
Julkaisija
Avatar
Reetta
Ei enää ikinä uudestaan
Viestit: 2000
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 12:08 pm

T: belgianpaimenkoira tervuerenuros

#1 Viesti Kirjoittaja Reetta » Ti Elo 13, 2013 7:57 pm

BH vFIN TVA vAVA Tk4 Vk1 IPO3 vFIN TVA vPVA Davinheim's Internet Friends

Oma kasvattini. Ilpon emä on täysin evm sukuinen, isän emän isä Redwick Back On Broadway "Frodo" tuo vähän vanhaa verta sukuun. Frodon emä on DC American Crime "Indi", joka on ite myös täysin evm sukuinen, Frodon isänä toimi myös evm koira. Jälkeläisiä Indillä on ainakin neljä (enempää en ole onnistunut löytämään) joista juuri Frodolla on yksi pentue ja Frodon siskolla Redwick Bendable Mindilla yksi pentue, missä syntyi kaksi pentua, tosin nämä pennut ovat sitten malinoiseja. Iha kivasta suvusta tulee tämä poika siis, eikä mistään todella yleisestä.

Ilpo on kisannut käyttölajeissa ja valioitunut agilitysta, paimennuksesta, tokosta ja suojelusta, kerran ollaan käyty näyttelyissä missä poika olikin sitten ROP. Etsinnässä olisi nyt tervueren narttu, tai miksei groenendael tai malinoiskin, eipä sillä niin ole väliä. Toivoisin, että narttu olisi myös käyttöpainotteinen. Itse en tulisi ottamaan pentueesta pentua, sillä olen virtuaalikoirailuja lopettelemassa.

Avatar
Juinttu
Höpsö veitikka
Viestit: 16210
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2008 8:31 pm
Paikkakunta: avaruus
Viesti:

Re: T: belgianpaimenkoira tervuerenuros

#2 Viesti Kirjoittaja Juinttu » Ti Elo 13, 2013 11:36 pm

Lähtiskö Kitin pentujen isäksi? Harmittavan näy-linjainen tämä vaikuttaa olevan, mutta toisaalta kun on niin kauhean vaikea muutenkin saada belgiä lainaan, niin eiköhän tämä olisi oikein hyvä!

Kitille on suunnitteilla pennut nyt __johonkin kohtaan__ syksyä. En osaa vielä tarkalleen sanoa milloin. Pentuja tulisi syntymään sen yhdestä kolmeen, korkeintaan neljään, kappaletta, kiinnostuksista riippuen. Ainakin itselle tulisi yksi mukula tulevaksi kasvatuskoiraksi kasvamaan.

Kitiltä löytyy agilityvalionarvo, käyttövalionarvo suojelusta, hyväksyttynä pelastuskoirien meripelastuskokeen A-osio, paimennusvalionarvo, tottelevaisuusvalionarvo, sekä se on suorittanut yleispoliisikoirakokeiden kaikki luokat ja on täten myös "virallinen poliisikoira". Näyttelytuloksia ei löydy ei-näyttelykuvien vuoksi, mutta se tuskin haittanee.
Oh look - I'm opening my box of care! Oh wait - it's empty!

Avatar
Reetta
Ei enää ikinä uudestaan
Viestit: 2000
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 12:08 pm

Re: T: belgianpaimenkoira tervuerenuros

#3 Viesti Kirjoittaja Reetta » Ke Elo 14, 2013 9:54 am

Jep, Ilpo on ulkonäöltään näyttelylinjainen ja suvustakin löytyy näitä näyttelylinjaisia koiria. Kitin eei. on myös DC American Crime ja mua vähän epäilyttää toi, että sieltä suvusta löytyy Hulttion Come On, jonka suvusta löytyy sitten taas Davinheim Ablenad Da Dei ja sen takaa sitten Helinän Merituulia, jota löytyy todella useasta suvusta. Ite vähän koitin tässä loppumetreillä kasvatustyötä kitkee tota Helinän Merituuliaa pois meidän kasvatuslinjasta. Harmi sinänsä, sillä se oli mun ensimmäisiä "kunnon" virtuaalikoiria ja Davinheimin kantakoira. Harmillisen yleiseks vaan pääsi menee sillo 2006-2007 ja siitä meno jatkunu. Evm koiria tuodaan onneks koko aika lisää ja niillä on saatu elvytettyä belgien kantaa. Harmittaa vaan se, että vanhoissa suvuissa on usein samat koirat taustalla ja näin ollen on tosi vaikee löytää kahta vanhasukusta belgiä mitkä vois astuttaa keskenää.

Avatar
Juinttu
Höpsö veitikka
Viestit: 16210
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2008 8:31 pm
Paikkakunta: avaruus
Viesti:

Re: T: belgianpaimenkoira tervuerenuros

#4 Viesti Kirjoittaja Juinttu » Ke Elo 14, 2013 4:31 pm

No hö ku mie yritin kattella ettei ne olisi samoista suvuista. Eipä sitte, käyttelen Kitille evm-urosta.
Oh look - I'm opening my box of care! Oh wait - it's empty!

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija