Sivu 1/1

Voiko salasanaa vaihtaa?

Lähetetty: La Tammi 28, 2012 3:29 pm
Kirjoittaja Jussu
Joo, mulla tällainen ongelma kun aktivoin taas uuden salasanan niin pystyykö sitä vaihtamaan jostain. Sähköpostiviestissä lukee että sen voi vaihtaa omista asetuksista, mutten löydä sieltä sellaista kohtaa josta voisi. :oops:

Re: Voiko salasanaa vaihtaa?

Lähetetty: La Tammi 28, 2012 3:34 pm
Kirjoittaja Kendra
Omat asetukset -> profiili -> kirjautuminen

Re: Voiko salasanaa vaihtaa?

Lähetetty: La Tammi 28, 2012 4:38 pm
Kirjoittaja Jussu
Kiitos, Kendra. Olen vissiin ihan sokea.