Sivu 1/1

Virtuaalikoirien kuvien "kierrättäminen"?

Lähetetty: Ti Heinä 24, 2018 8:21 pm
Kirjoittaja Litsikoira
Siis ajattelin kysyä kun tuli mieleen, että onko teillä tavallaan mitään käytäntöä kuopattujen koirien kuvien käyttämisestä uusilla koirilla?

Mä mietin esim. kun kuvalupia saattaa olla vaikeaa saada ja koirien kuvien piirtämisessä kestää kuitenkin jonkun aikaa, niin onko se yleisesti "OK" käyttää samoja kuvia uusilla koirilla niin, että poistaa kuvan vanhan, kuopatun koiran sivulta?

En oo koskaan aiemmin miettinyt tai katsonut tätä tarkemmin niin sen takia kiinnostaa miten te teette :D

Re: Virtuaalikoirien kuvien "kierrättäminen"?

Lähetetty: Ti Heinä 24, 2018 8:48 pm
Kirjoittaja Juinttu
Riippuu ihan itsestään miten tykkää tehdä, oon nähnyt useampiakin kun esim. jälkeläiselle on annettu vanhemman kuvat jne. Toiset tykkää toiset ei.

Täysin sallittua toimintaahan se on, ja periaatteessa samat kuvat voi samanaikaisesti olla vaikka 50 eri koiralla eikä siitä mielestäni haittaa ole niin kauan kun ne ei osallistu samaan näyttelyyn.

Itse en tätä ole tehnyt kuin muutamia kertoja, mutta jotenkin sen tietyn kuvan yhdistää siihen tiettyyn koiraan, niin omalla kohdalla en ole kuvien kierrättämistä saanut ihan toimimaan. Riippuu kuinka "arvokas" se aiempi koira on ollut mulle. Yleisesti en ehkä heti edellisen koiran kuoppaamisen jälkeen laittaisi samoja kuvia uudelle koiralle, mutta parin vuoden jälkeen voisin ne hyvinkin ottaa uudestaan käyttöön.

Re: Virtuaalikoirien kuvien "kierrättäminen"?

Lähetetty: Pe Heinä 27, 2018 6:11 pm
Kirjoittaja Shady
Aikaisemmin en oo tykänny ite kierrättää kuvia, kun se kuva on ollut tietyllä tavalla osa sen koiran identiteettiä. Kuitenkin nytkun noita koiria on varmaan hyvää matkaa yli tuhat tullut vuosien aikana omistettua ni kuvat on uusiokäytetty, jopa kutsumanimet on lähtenyt kiertoon :D Eli joo, on täysin sallittua.