E: sk. collienarttua

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Viesti
Julkaisija
Avatar
Lania
Kanada
Viestit: 1682
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 8:15 am
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

E: sk. collienarttua

#1 Viesti Kirjoittaja Lania » Ti Syys 03, 2013 6:47 pm

Hillfieldiin mietinnässä olisi siis sileäkarvaisia collieita nyt syksylle. Pentueen isänä tarkoituksena käyttää omaa urosta ja kasvattiamme Tolloa,
Hillfield Griding Grivet (BH HK1 JK3 vFIN KVA TK4 vFIN TVA VPVA vKRE & vDK & vGER & vFIN & vSWE & vFRA & vLT MVA vSWEJW-10 vJISW-10 vJLTW-11 vJNW-11 vJMV-11 vJMV-12 vJGBRW-13 vUSAJW-13).
Tollon emän puolen suku täysin evm. ja isän puolen suku kaksipolvinen. Aiempia pentueita Tollolla ei ole. Tavoitteeksi ennen pentuetta saada Tollolle metsästettyä vielä agilitystä viimeinen vKUMA valioitumiseen.

Omasta takaa ei ollut Tollolle sopivaa narttua, joten josko keltään löytyisi narttua tarjota? Nartulle ei ole hirmuisia vaatimuksia, mielellään ei löydy ennestään jälkeläisiä. Saa olla suvullinen tai evm. sukuinen. En vaadi näyttelyissä käynyttä narttua, käyttötuloksia olisi kuitenkin hyvä olla. Näillä tiedoilla ja pyynnöillä tarjouksia tulemaan vaan jos tarjottavaa narttua löytyy:)
Kuva
  • your my lucky ace
  • .............................................................
    Vuoden Pokaalikahmija 2016
    Vuoden Pokaalikahmija & aktiivikasvattaja 2015

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa