E: Löytynyt jo

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Viesti
Julkaisija
Avatar
Nortsi
Niska jäykkä kuin Chuck Norrisin hauislihakset
Viestit: 500
Liittynyt: La Heinä 14, 2012 11:14 pm
Viesti:

E: Löytynyt jo

#1 Viesti Kirjoittaja Nortsi » Pe Syys 27, 2013 1:35 pm

Novascotiannoutaja narttu Susiahon Gold Medalist "Mary" etsii sulhasta. Koiralla on 3 valion arvoa vFIN TVA, vFIN NVA ja vAVA jonka lisäksi koira kilpailee Suomessa mejän VOIssa (mahdollisesti vielä ennen pentuetta valioksi). Flyballista 15p. Näyttelyistä 2 x ERI ja 2 x EH. Ennen pentuetta kuitenkin vielä Marylle olisi tarkoitus saada hyväksytty BH koe ja pelastuksesta ja vepestä hyväksytty soveltuvuuskoe. Koiran vanhemmat ovat "kuolleet", eivätkä enää ole virtuaalimaailmassa, mutta emän vanhemmat ovat elossa ja isällä ei virtuaalimaailmassa olevia vanhempia ole. Pentueen ajankohta tulisi riippumaa suurelti kysynnän määrästä. Varaajia pentueeseen tultaisiin ottamaan 1-3. Pentue syntyisi siis Fixiousin nimiin.

Sopivaa isää pentueelle itselläni ei kuitenkaan ole. Mitään suuria vaatimuksia ei ole, mutta alla olevat vaatimukset olisi kuitenkin hyvä täyttää:
- väh. 3 valion arvoa. Koiran ei tarvitse olla täysin valmis kisakentillä, sillä ennen pentuettakin ehtii vielä kisata.
- Näyttelyistä mieluusti väh. EH.
- Hyväksytty BH koe. (Maryllä ei ole vielä hyväksyttyä BH koetta, mutta on ilmoitettu kahteen kokeeseen. Koiran ehtii siis vielä hyvin ennen pentuetta kisauttamaan vielä valmiiksi)
- Sukua mieluusti vain muutamisen polvea, tai evm. (Maryllä on 2-polvinen suku)
Fixious, Sladodel, Yksityiset & vKUJ -- VUODEN KENNELINPERUSTAJA 2013

PIENTÄ HILJAISELOA

Avatar
Nortsi
Niska jäykkä kuin Chuck Norrisin hauislihakset
Viestit: 500
Liittynyt: La Heinä 14, 2012 11:14 pm
Viesti:

Re: E: Tolleri uros!

#2 Viesti Kirjoittaja Nortsi » Su Syys 29, 2013 2:47 pm

Eikö keltään löydy? Noita kriteerejä ei ole välttämättä pakko noudattaa, esimerkiksi näyttelytulos ei ole lainkaan välttämätön, ja 1-2 valionarvoakin riittää jos on paljon muita meriittejä. Ja koiraa ehtii vielä ennen pentuettakin kisaamaan, sillä pentueelle ei ole yhtään mikään kiire.
Fixious, Sladodel, Yksityiset & vKUJ -- VUODEN KENNELINPERUSTAJA 2013

PIENTÄ HILJAISELOA

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija