Sivu 1/1

O: noutajia ja corgeja

Lähetetty: La Marras 21, 2015 7:56 pm
Kirjoittaja Natali
Nyt olisi aika lisätä taas muutaman koiran verran Milteinin koiralaumaa. Noutajien kanssa tullaan kisaamaan ainakin noutajakokeissa, hyötykoirayhdistyksen opas testeissä, mejässä, palveluskoirakisoissa ja vepessä. Corgien kanssa taas tullaan kisaamaan agilityssä, tokossa, paimennuksessa, pelastuskokeissä, flyballissa ja koiratanssissa. Kisautusnäyttöä voi katsoa Milteinin koirien sivuilta. Jos jollakin olisi sopiva pentu tai aikuinen koira myynnissä saa tarjota. Voin ottaa myös sijoitukseen, mikäli saan teettää koiralla lisäksi yhden pentueen Milteinin nimiin.

Re: O: noutajia ja corgeja

Lähetetty: La Marras 21, 2015 8:11 pm
Kirjoittaja Lansu_
Oliskos Saintjohnin tulevissa labbispentueissa mitään kiinnostavaa? Jos jalostuskäyttöön haluat, niin Peltilehmät- ja Uistimet GB -pentueista lähtis vielä jalostusoikeudella - muista ainoastaan harrastuskavereita. Kuinka kiire on saada koiria? Peltilehmät tulevat syntymään lähiaikoina ja loput viimeistään tammi-helmikuussa. Yksi julkaisematonkin pentuesuunnitelma on. Voin laittaa siitä yv-viestiä, jos kiinnostaa kuulla lisää.

Re: O: noutajia ja corgeja

Lähetetty: La Marras 21, 2015 8:28 pm
Kirjoittaja Natali
Eipä mulla mikään kiire ole saada lisää koiria. Katselinkin noita sun pentueita vähän sillä silmällä. Laitan sulle viestiä tonne pentue topikkiin.

Re: O: noutajia ja corgeja

Lähetetty: Su Marras 22, 2015 11:56 am
Kirjoittaja Shady

Re: O: noutajia ja corgeja

Lähetetty: Ti Marras 24, 2015 3:29 am
Kirjoittaja Janina
Jos supervanhat koirat kelpaa, niin mulla olis cardigan Debesis Better Be Best. :D Siskollaan on pentue, josta yhtä on käytetty.

Re: O: noutajia ja corgeja

Lähetetty: Ti Marras 24, 2015 6:08 pm
Kirjoittaja Natali
^Joo todellakin kelpaa! Saat sivut muutaman päivän sisällä.