Sivu 1/1

O: collieita

Lähetetty: Ke Kesä 06, 2018 9:28 pm
Kirjoittaja Janina
Eääh, tää voi olla todellista hakuammuntaa kun virtuaalikoirapiirit on nykyään niin hiljaisia että todellakin itkettää, mutta kokeillaan! Eli siis pyöriikö nurkissa uuden kodin tarpeessa olevia collieita? Uusia tai vanhoja sukuja, kokonaan suvuttomia? Eikö kasvatti koskaan löytänyt kotia vai onko sen sivut poistettu ja se on "jäänyt"? Heitä se Duskarraan! En voi luvata kilpailemisen osalta suuria ainakaan lähiaikoina, mutta ainakin haukku pääsee colliekasvatuksesta kiinnostuneeseen kotiin, jossa kisataan aina kun ehditään. Tässä kohtaa haen vielä aktiivisemmin pehkoja kuin nahkoja, mutta kaikki tarjolla olevat nahkatkin ehdottomasti tsekataan! Pentueistakin saa kertoa ja esimerkiksi linkata jos mulla on mennyt joku pentueosiosta ohi.

Re: O: collieita

Lähetetty: Ke Kesä 06, 2018 11:51 pm
Kirjoittaja Deneo
Meille syntyi 2008 (itse asiassa puolentoista viikon päästä tulee kymppisynttärit täyteen) nahkapentue. Kaksi urosta, joista toinen ei muistaakseni saanut koskaan edes sivuja. Isä evm, äiti suvullinen. Siitä saa, jos vuosikertakama kelpaa :lol:.

Re: O: collieita

Lähetetty: To Kesä 07, 2018 3:12 pm
Kirjoittaja Janina
Joo ehdottomasti kelpaa, jos vaan mulla ei satu olemaan ihan samaa sukua ennestään! Juuri eilen naureskelin, miten yksikin koiristani on saanut toisen koularinsa kymmenen vuoden kuluttua ensimmäisestä. :mrgreen:

Laittele vaan lisätietoa kyseisestä tapauksesta!

Re: O: collieita

Lähetetty: Su Kesä 17, 2018 2:52 pm
Kirjoittaja Sigitius
Voisin lyyä Shaghasin sivut hetkeks nettiin jos tahot kattoo onksiel mitään mikä sua kiinnostaa, aika moni koira jäi pennuttamatta. Siel tais olla 2-3 pehkoakin.

Re: O: collieita

Lähetetty: Su Kesä 17, 2018 3:31 pm
Kirjoittaja Janina
Deneo, vastailen yv:llä tässä heti kun ennätän!

Sigi! How cool! :love1: Siel oli muistaakseni myös joku harjakoiranarttu, se saattaisi kanssa kiinnostaa ellei ollut pennutettu!

Re: O: collieita

Lähetetty: Su Kesä 17, 2018 4:14 pm
Kirjoittaja Sigitius
http://viuhku.net/shaghas/

Mulla itelläni olikin vaan yks pehko mut ne mitä muistelin kanssa oli Luna ja Viima, saat nekin jos tahot. En usko että Twiggy kaipaa, mä "pöllin" siltä itekin aika monta koiraa loppuvaiheessa kun vielä harrastin, ne kun sattu olemaan jo valmiiks shaghasissa. Mulle ittelleni olis ilo nähdä Lunasta jatkoa, sen vanhemmat on mun ekoja virt.pehkoja (jos tahot nähdä niin voin niidenkin sivut kaivaa väliaikasesti esille).

Mä taisin luvata sen harjakoiranartun pennutuksen jollekin, oiskohan ollut Miira? Mut sitä ei koskaan tietääkseni tehty. Että sen puolesta saat senkin.

Noin muutenkin saatat joutuu tsekkailee itte turrilasta (koirien nimillä etsien varmasti löytyy) et onko käytetty. Mun vikassa pennutus-triidissä parille nahkalle tuli pentuja joita ei oo Shaghasin sivuilla, mut varmasti useammalla ei ole.

Mut ainakin kaikki millä on mun ottamat/piirtämät kuvat niin ne saa messiin.

Re: O: collieita

Lähetetty: Ma Kesä 18, 2018 12:13 am
Kirjoittaja Janina
Eli Redfield's Ace Of Spades oli ilmeisesti vapaata riistaa, ja sit Lunan ja Viiman voisin ottaa, oletan et Lunan kuvat sekä Viiman tämä kuva on sun ottamia?

Muut kiinnostavat, näiltä en löytänyt pentueita;
- Shaghas Covoe Choctaw (tämä kuva myös sun ottama?)
- Azteca Chico (pentuetopicissa 0 varausta?)
- Willowhood's Lone Pilgrim (pentuetopicissa 0 varausta?)
- Shaghas Jara Jamaya (oli listattu pentuetopiciin mutta ainoa varaus peruuntui?)
- Lifeline's Your Betrayal (pentuetopicissa 0 varausta?)
- Bentobox Snugglesnatch (pentuetopicissa 0 varausta?)

Voi olla että joudun karsiin nahkoista vielä ettei tuu liikaa koiria, tai sitten en, laitan kuitenkin lopulliset sulle yv:llä sitten kun saan sivut tehtyä. Tallentelin nyt nuo et voit taas poistaa Shaghasin sitten kun haluat. :mrgreen:

Hieno juttu tuo harjakoira! Entäs mikä on Joomagnan Lifelong Passion -sakemanninartun kohtalo? En ainakaan löytänyt pentuetta, voisin ottaa Marciaan yhteyttä ja kysyä haluaako hän sitä vielä käyttää tai jos ei halua niin ottaa kokonaan itselleni.

Re: O: collieita

Lähetetty: Su Heinä 01, 2018 8:54 pm
Kirjoittaja Litsikoira
Mulla on oleskellut aika toimettomana yks nahka, Al Buio Tutti i Gatti Sono Neri, otin sen yhdesta Hiljamielen pentueesta noin vuosi sitten, annan sen mielellani sulle jos haluat :)

Re: O: collieita

Lähetetty: Ke Heinä 04, 2018 4:29 pm
Kirjoittaja Janina
Litsikoira kirjoitti: Su Heinä 01, 2018 8:54 pm Mulla on oleskellut aika toimettomana yks nahka, Al Buio Tutti i Gatti Sono Neri, otin sen yhdesta Hiljamielen pentueesta noin vuosi sitten, annan sen mielellani sulle jos haluat :)
Kiitti, kelpaa!